Apple In-ears

Apple In-ears 150 150 Sander van der Heide

Ik kom de laatste tijd helaas niet meer zoveel toe aan het daadwerkelijk schrijven van productrecensies. De spullen komen nog steeds binnen, ik probeer alles nog steeds uit, ik verbaas me nog steeds over de belabberde kwaliteit van het merendeel, alleen voor het schijfwerk ontbreekt me steeds de tijd. Alleen als ik echt door iets aangeslingerd word, dan moet ik wel. Een uitzonderlijk goed product, een dwingende eindredacteur of een mislukte recensie van een collega. In het geval van de Apple In-Ears gaat het om het eerste en het laatste.

In het tijdschrift van een niet nader te noemen consumentenbelangenorganisatie meent men “dat de nieuwe in-ear-koptelefoon zijn geld niet waard is”. Nu is dit al een discutabel onderwerp, want wat is nu wel of niet zijn geld waard? Ik vind de nieuwe MacBook Pro 17-inch ook veel te duur, maar daardoor is het nog geen slechte laptop en zijn geld niet waard, integendeel.

Lees verder op hifi.nl
apple_inears

Comments are closed.