Presentator

& Dagvoorzitter

Digital Lifestyle Expert, Mastering Engineer en Creative Entrepreneur Sander van der Heide is ook in te huren als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Het succes van verschillende Youtube filmpjes en TV-optredens, is niet onopgemerkt gebleven en heeft ervoor gezorgd dat Sander geregeld wordt gevraagd een korte uitleg te geven bij uitzendingen van RTL Nieuws, TV Max, 3FM of bij conferenties en seminars.

Als dagvoorzitter of presentator, weet Sander zich niet alleen in de materie en achtergrond te verdiepen, maar zich ook als een collega, medestander of als advocaat van de duivel op te stellen, zonder familiair of arrogant te worden en altijd met respect. Met een open houding, weet hij de juiste vragen te stellen, de behoefte van het publiek aan te voelen en het gesprek te sturen. Sander laat zien dat je in een ontspannen sfeer, toch de touwtjes in handen kan hebben.

“De Oxboard, een tof product van Nederlandse bodem. Het bedrijf noemt de Oxboard zelf een personal transporter. Het lijkt op de Segway, maar dan zonder stuur om aan vast te houden.
Op de IFA in Berlijn mocht tech-redacteur Sander van der Heide van Emerce de Oxboard een paar uur gebruiken. Bekijk hoe gaaf dat is en hoe het werkt.”