Hoe het gaat met de studio

Hoe het gaat met de studio 150 150 Sander van der Heide

Door alle werkzaamheden en dan ook nog de masteringsessies van “Wit Licht Live” en het nieuwe album van Bløf, kom ik haast niet meer aan bloggen toe (laat staan m’n mail). Pier heeft op zijn blog op Hyves wel een tussenstand beschreven.

5 comments
 • Erwin

  Ben ik toch wel erg nieuwsgierig naar je eerste ervaringen met de Dunlavy’s. Op de Hyve van PD een foto gezien en gelezen dat de juiste versterker nog niet was gevonden, maar volgens mij is het enorm wennen om op een nieuwe set in een nieuwe studio te masteren…

  • Sander

   Nou Erwin, daar was ik ook bang voor, maar dat viel enorm mee. De B&W 801’s hebben me echt een half jaar gekost om aan te wennen. Ze geven toch een vertekenend beeld, het is mooier dan in werkelijkheid. Bij de Dunlavy kon ik al heel gauw bepalen wat ik wilde verbeteren of wat in orde was. Ondanks het feit dat de akoestiek nog wat moet worden aangepast. Maar dat is weer een volgenden stap 🙂 Reacties van klanten zijn tot nu toe nog allemaal erg positief en dat terwijl het alleen maar beter gaat worden, dat belooft dus wat. Nog geen spijt van Dunlavy dus.

 • Ron Gijzen

  Hoi Sander, Ik was benieuwd/nieuwsgierig of Wit Licht Live ook op Blu-ray zal worden uitgebracht. Zou een project als dat wel waardig zijn vind je niet en ook bij een perfectionist als Borsato passen.

  • Sander

   Ron, daar wordt naar gekeken. Langzamerhand gaan de grote maatschappijen nu ook interesse krijgen voor Blu Ray, maar de verkoop is wat betreft Muziek Blu Ray’s nog niet echt overtuigend genoeg. Wit Licht is wel in HD geschoten, dus een testversie zal er vast wel in zitten.

 • Ron Gijzen

  Als er iemand is die de verkoop van muziek Blu Rays op gang zou kunnen trekken in Nederland is het denk ik wel Marco Bosato. het zou me niet verbazen als er door de fans massaal Blu Ray spelers worden aangeschaft, zeker wanneer er op de Blu Ray versie van Wit Licht Live extras worden gezet die niet op de DVD staan. Waarschijnlijk is Marco zelf nog geen Blu Ray gebruiker, anders had ie er zich denk ik wel sterk voor gemaakt.

Comments are closed.