De laatste set wordt ingepakt

De laatste set wordt ingepakt 150 150 Sander van der Heide

Zoals je kunt zien loopt het erg soepel aan de andere kant van de oceaan. De kisten van de Denver Crate Company zijn afgeleverd en Benny is ze al aan het inpakken. Alles precies zoals het hoort, nu nog mijn betaling binnen en het vervoer met de boot en dan zijn ze over een maandje.

Blijkt dat Benny ook nog de SC V heeft staan en een speciale center speaker. Tevens vertelde hij over een speciale subwoofer voor de SC IV. Als ik die ooit te pakken kan krijgen…… Als je de rest van de foto’s kijkt, zie je ook het ‘huisje’ waar Benny woont. Tja, dan heb je dit soort speakers op je slaapkamer.

8 comments
 • Johnny

  Als de orginele sub in proporties erbij past…. ben ik wel nieuwsgierig hoe groot ie dan wel is….
  Kun je waarschijnlijk een huisje voor de kids van maken… 😉 en rechtop in staan hahaha

  Ziet er goed uit Sander… erg tof…

  Keep it posted !!!!

 • Erwin

  Wel opvallend dat je speakers van 10 jaar oud verkiest boven het huidige aanbod. Die dunlavy moet wel iets héél bijzonders zijn.

 • Sander

  Ha Erwin, Ik heb inderdaad even getwijfeld. Ik wilde een mastering speaker die gebruik maakt van een D’Appolito Array, wat er voor zorgt dat je geluid niet gelijk veranderd als je even je hoofd naar rechts of links beweegt tijdens het bewerken.

  Duntech maakt nu nog hele goeie speakers, maar die zijn duur en hier haast niet verkrijgbaar. Deze zijn ontworpen door John Dunlavy en zijn originele speakers zijn op de tweede hands markt nog redelijk te vinden. Ik zit alleen wel wat meer in de problemen als er wat kapot gaat.

  Lees hier een goeie review: http://www.stereophile.com/floorloudspeakers/99dun4/index.html

 • Sander

  Ben er nog niet helemaal uit. Op dit moment heb ik Classé CA-M400’s erop aangesloten. Die klinken net wat punchier dan de Hexteqs (Hypex modules) die ik ook heb geprobeerd. Ze hebben nogal stevige versterkers nodig. Nog in aanmerking komen Krell, Bryston en Spectral.

 • Siertos

  Hoi Sander,

  Heb interesse getoond voor de SC-5 van Benny. Via google kwam ik bij jou uit. Blijkt hij inderdaad de sc-4 aan jou geleverd te hebben. Wat zijn de kosten voor de boot en het laten maken van de kratten?

  Heel veel plezier met je aanstaande speakers. De SC-4 zijn echt zeer goede speakers.

  Groeten,
  Siert

Comments are closed.