Dunlavy set 3

Dunlavy set 3 150 150 Sander van der Heide

Mijn eerste set speakers vond ik in België, de tweede set in de VS en de derde ook in België, maar deze verkoper zat op hete kolen en verkocht zonder overleg dit paar aan een mastering engineer in Parijs. Tja, wat kan je doen.

Maar nu heb ik weer een paar gevonden om mijn surroundset compleet te maken. Benny Rodigruez uit Littleton Colerado had nog een paar op z’n slaapkamer, serieus!. De grote Duntech Sovereigns verkocht hij aan de Blackbird Studios van John McBride (waar George Massenburg ook zit) voor de mastering en kwam ter ore dat ik ook een paar zocht.

Hij pakt het enorm goed aan. Hier zie je een foto van Dareld Herrera van de krattenbouwer uit Denver, die op maat 2 kisten eromheen gaat bouwen. Dit keer laat ik de speakers per boot komen. Duurt 4 keer zo lang, maar scheelt enorm in de kosten. Heb ik tijdens een surroundsessie dus 1 speaker over nu, maar tijdens stereosessies kan ik in mijn tweede masteringruimte dus een extra set neerzetten. Heeft Pier Durk ook iets om zich op te verheugen.

2 comments

Comments are closed.