En de winnaar is: Pier Durk Hogeterp

En de winnaar is: Pier Durk Hogeterp 150 150 Sander van der Heide

Met al die nieuwe opleidingen als muziektechnologie, muziekregistratie en tal van andere nieuwe nieuwe-media-opleidingen, komen ook studenten die een stageplaats zoeken. Blijkt dat meerdere hiervan m’n blog lezen en dat stageplekken in studio’s niet voor het oprapen liggen.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor Pier Durk Hogeterp. Hij studeert Communicatie & Multimedia Design in Leeuwarden en heeft een enorme passie voor mastering en Hifi-techniek. Nu ik op een leeftijd kom dat ik kan zeggen “in mijn tijd had ik nog nooit van mastering gehoord”, doet het me goed te zien dat de ‘nieuwe lichting’ het vak zo serieus neemt en bereid is offers te brengen om wat praktijkervaring op te doen.

De komende 5 maanden ben ik dus voorzien en na de zomer zal ik wel weer een nieuwe oproep plaatsen.

Pier Durk mag voor de foto even de knoppen aanraken:-)

3 comments
  • Sander

    Lijkt me goed als je dat gaat doen. Creative Commons wordt nog erg onderschat en weinig over verteld. En wie kan dat beter doen dan jij:-)

  • Marco Raaphorst

    Dank je Sander. Afgelopen donderdag in Hilversum bleken de radiomakers er niet mee bekend te zijn. En wel ALLE muziek uit de podcast snijden onder dwang van de SENA… ik hoop te ‘opvoeden’ 🙂

Comments are closed.