HVT Hifi-magazine, na acht jaar weer terug

HVT Hifi-magazine, na acht jaar weer terug 1080 720 Sander van der Heide

Na een hiaat van 8 jaar kan ik met trots aankondigen dat ik weer een samenwerking ben aangegaan met het Hifi-magazine HVT. Ondertussen onderdeel van Brinkman Media Groep, staat het tijdschrift nu onder hoofdredactie van Ernst Neve, die het niet makkelijk heeft om in mijn overvolle agenda en afwisselende projecten de artikelen bij mij af te troggelen.

HVT-april2016-0434

Ernst is een absolute aanwinst voor dit tijdschrift, die in deze tijden de zware taak heeft Hifi weer hip te maken, zonder de achterban uit het oog te verliezen. In het April-nummer, wat nu in de winkel ligt, mocht ik dan ook gelijk het cover-artikel schrijven, een 6-paginalange review van deze combi: een Rega Planar Three platenspeler, Rega Elex-R versterker, Rega DAC-R en Totem Rainmaker luidsprekers.

HVT-april2016-0437