Naar bed met je iPad? Gebruik een i-Prop!

Naar bed met je iPad? Gebruik een i-Prop! 1024 573 Sander van der Heide

Als ik bedenk waar ik mijn tablet het meest gebruik, dan moet ik toch eerlijk bekennen….in bed. Meestal begin ik, zittend met een kussen in mijn rug, wat e-mails te checken en bij het lezen van een aantal webartikelen, zak ik al wat af om uiteindelijk liggend op één oor nog te kijken naar wat YouTube-filmpjes. Eigenlijk allemaal hartstikke onhandig, de iPad ligt niet lekker om op te typen en je krijgt een lamme arm van het ondersteunen van de iPad als je op je zij ligt.Onlangs kreeg ik de iProp opgestuurd en na het oppakken van dit synthetische lichte zakje, had ik geen hoge verwachtingen. Te snel geoordeeld, want de iProp is precies wat ik zocht en meer. Hij lijkt misschien nog wel het meest op zo’n Bean Bag en ondanks het lichte gewicht, nog steeds stabiel. Aan de voorkant zit een siliconen plaatje met een kleine opstaande rand, waarin de meeste tablets passen. Onderaan zit nog een opening waar je oplaadsnoer doorheen past. De iProp is zo in een houding te duwen dat hij onder hoek van 90-graden rechtop tot 0-graden plat op je schoot (of op je dekens) is neer te zetten. Door zijn redelijk kleine formaat heb ik hem zelfs mee op vakantie genomen en ‘s-nachts was het de perfecte houder voor mijn iPhone als wekker. Zelfs op je bureau of een gladde tafel blijft ie door zijn rubberonderkant goed liggen. Hij ziet er dan misschien niet zo strak uit, het is de enige tabletstandaard waar je in de slaapkamer zonder problemen nog wat mee kan overgooien, echt multifunctioneel dus.

1 comment

Comments are closed.