Sandisk Sansa Clip video

Sandisk Sansa Clip video 150 150 Sander van der Heide

Tja, het zit er allemaal zo makkelijk uit op CNETTV.com , dus ik dacht als bijsluiter van mijn geschreven artikel voor het julinummer van HVT even een item te maken. Ik had beter even snel de Flip kunnen gebruiken, want voordat je alles hebt opgesteld, microfoontje ingeregeld, tekst een beetje in je hoofd (hoe zouden ze dat bij CNET doen? Zou alles zijn uitgeschreven of gewoon heel veel takes?), ben je zo weer 2 uur verder.
Dan nog het inladen en editten (gelukkig kon Pier Durk goed overweg met Final Cut, zodat ik door kon met de masterings) en dan nog uploaden. Pfoe, of ik het zo nog een keer aanpak?
(oh ja, dat flikkeren van het beeldschermpje, dat zit er natuurlijk niet in, maar dat zal wel iets met interlacing te maken hebben.)