Spotify Christmas playlist 2016

Spotify Christmas playlist 2016 1080 720 Sander van der Heide

Ten tijde van dit schrijven staat de teller op 817 nieuwe kersttracks die dit jaar zijn uitgekomen en ik heb ze wederom allemaal beluisterd. Hieruit heb ik een top-60 samengesteld, met een paar opmerkelijk mooie releases

De lijst met alle tracks van 2016 kun je hier op Spotify terugvinden en de 60 favorieten heb ik hier geplaatst. Die laatste was niet echt moeilijk samen te stellen, ook al zou je dat denken, want uiteindelijk draait het kerstcovers toch maar om één ding: de uitvoering. En die staat en valt eigenlijk met de prestatie van de uitvoerende. Niet voor niets zijn de opnames van Frank Sinatra, Nat King Cole en Wham zo beroemd en veel gedraaid. Dit jaar springen er ook een paar uit, vanwege de prachtige uitvoering.

a-pentatonix-christmas-coverPentatonix – A Pentatonix Christmas

Ondertussen is dit al het derde kerstalbum van deze close harmony-groep, maar wat maakt het uit, ze doen het dan ook heel goed. Fantastische arrangementen, prachtige gezongen en tuurlijk, alles strak getrokken in de computer, maar het gaat om het resultaat.

Jordan Smith - 'Tis The Season

Jordan Smith – ‘Tis The Season

De winnaar van het negende seizoen van The Voice in de VS, stelt niet teleur. Al bij de eerste klanken hoor je hoe goed deze gast kan zingen. De productie is erg gelikt, het maakt hem hierdoor wat als de mannelijke Celine Dion, wat prima bij hem past.

Leave a Reply

Your email address will not be published.