Xmas Ready playlist en Philips Izzy giveaway

Xmas Ready playlist en Philips Izzy giveaway 720 720 Sander van der Heide

En de kerstafspeellijst van vandaag wordt u aangeboden door Philips Sound. En zelfs meer dan dat!
In het kort: Philips heeft mij gevraagd om een mooie kerstlijst te maken voor een breed internationaal publiek. Hier moest alleen nog een geschikt platform bij worden gekozen, liefst onafhankelijk. Die was er niet, dus zo ontstond gelijk een nieuw playlistplatform, Playlist Heroes. En ter gelegenheid daarvan mag ik een stel van die leuke Philips Izzy Bluetooth Multiroom luidsprekers weggeven: 1 voor elk kanaal wat ik beheer (dus als je meer kans wil maken…..).

Wat moet je hiervoor doen? Niet veel. Natuurlijk waardeer ik het wel als je dit bericht deelt, of een afspeellijst of mijn facebook-pagina gaat volgen, maar dat is niet nodig. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder #izzyme te vermelden en dan weet ik dat je kans wil maken op zo’n leuke luidpreker.

Voor de rest gewoon lekker luisteren de Xmas Ready Playlist luisteren op Spotify of Apple Music.

Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.