De eerste link is binnen

De eerste link is binnen 907 782 Sander van der Heide

Marco Raaphorst heeft als eerste een stukje over mijn blog geschreven (en hoe meer links, des te hoger de Google-rating:-). In een grijs verleden heb ik samen met hem in de Nederlandse band MAM gezeten. Een periode waarin ik meer heb geleerd over muziek dan mijn al sessielessen op het Conservatorium. Marco is mijn grote voorbeeld wat betreft bloggen en is een autoriteit op het gebied van Creative Commons. Je weet niet wat dat is? Dan moet je snel eens wat berichten op zijn weblog gaan lezen!

2 comments
 • Topoftheblogs/Muziek

  Hallo,
  Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Maarten, profblogger voor http://topoftheblogs.nl/muziek. Daar bekijk ik de leukste en beste blogs in de muziekscene. Het is een podium voor iedereen die over muziek blogt. Ik vind dat jouw blog daar ook perfect bij past!! Ik wil je daarom uitnodigen mee te doen aan topoftheblogs.nl/muziek. Het enige wat je hoeft te doen is naar http://topoftheblogs.nl/muziek te gaan en je blog rechtsboven inschrijven.
  Je postings gaan dan meelopen op de site in een van de categorieën.

  Met vriendelijke groet,
  Maarten,

  topoftheblogs.nl/muziek

Comments are closed.