Gebogen TV bij Editie NL

Gebogen TV bij Editie NL 1080 608 Sander van der Heide

Vlak na de aankondigingen bij de CES werd ik door RTL Nieuws gevraagd om wat meer uit te leggen over de nieuwe buigbare TV van LG. Uiteindelijk 2 keer een uur aan de telefoon doorgenomen wat nu speciaal en niet speciaal is aan een buigbaar scherm, daarna nog een uur voor wat quotes voor de camera bij mij in de studio alles herhaald en uiteindelijk kom je dan zelf 3 keer 10 seconden in beeld. Tja, dat is TV. Maar alles wat besproken is, komt netjes in 3 minuten langs. Het is uiteindelijk een heel leuk informatief item geworden. Overigens wordt ik in het artikel op de RTL site netje bij naam genoemd, mijn quotes met voorspellingen werden vermeld met “deskundigen verwachten”.

Overigens kwam ik, zoals je hierboven ziet, de gebogen (dus niet de buigbare!)105-inch van LG tegen op de ISE. Waarlijk een prachtig scherm, maar ik kan nog steeds niet wennen aan deze vormfactor en de kijkhoek is inderdaad erg klein. Dan is buigbaar inderdaad wel fijn.