iBooks, NYtimes en PocketPond HD op de iPad

iBooks, NYtimes en PocketPond HD op de iPad 150 150 Sander van der Heide

Het valt nog mee met de nutteloze, maar stoere apps voor de iPad. In het kader van alle ‘Beer’-Apps voor de iPhone heb je nu bijvoorbeeld wel een barbecue-App voor de iPad, maar over het algemeen zie je dat de iPhone-apps een voorproefje waren op het echte werk.
Als gadgeteer loop ik natuurlijk weer hopeloos achter zonder iPad, maar mijn tijd komt nog, ben nog even te druk met wat andere speeltjes. Ik kon het echter niet laten om een paar dingen uit te proberen bij een vriend van me die ‘m net uit de VS had meegenomen. Ik was erg onder de indruk van de snelheid en het gemak waarmee je bijvoorbeeld de NY-times kon lezen. Ik kan niet wachten totdat ik zo de MacFan, Macworld, Interface, Bright en de HET kan lezen. Ben bang dat dat nog wel even duurt, maar naast de iBooks, mag Apple van mij wel gauw beginnen met iMagazines. als je het filmpje beeldvullend bekijkt, kun je ‘m ook op 480p-resolutie zetten

5 comments

Comments are closed.