Apple & Audio, artikelserie op Hifi.nl

Apple & Audio, artikelserie op Hifi.nl 150 150 Sander van der Heide

Voor Hifi.nl ben ik een serie artikelen aan het schrijven over het gebruik van Apple-producten in je Hifi-setup. Het eerste artikel gaat over een simpele setup van een Mac (in dit geval een Mac Mini) als mediacenter. In de volgende artikelen ga ik verder in op het plaatsen van een Mac in een netwerk en het benaderen van je media op afstand. Verchillende programma’s als iTunes, Plex , Sonic Solutions’ Amare en natuurlijk iPhone Apps komen aan bod. Als je wat tips hebt of wat leuks tegenkomt wat ik kan gebruiken, het is altijd welkom. Zo kreeg ik van fotograaf Klaas Guchelaar deze foto waarop je zijn setup met een Mac Mini Media Center ziet, samen met een iPhone/iPad/iPod Touch: een ideale opstelling.

3 comments
 • John Muijen

  Kijk vooral afgunstig naar die platenspeler! Voordat ik dat durf neer te zetten moeten mijn ‘demolition kids’ echt wat ouder zijn.

 • Bastiaan Kuijt

  Ha Sander,
  Open deur waarschijnlijk, maar vergeet Airfoil/iTunes naar Airport Express niet. Simpel en briljant en met optisch uit naar je eigen converter/receiver.

 • Sander

  Ha Bastiaan, dat is inderdaad voor de volgende aflevering. Is inderdaad nog ongeëvenaard. heb jij de optie Airfoil/iPhone al eens geprobeerd?

Comments are closed.