Macworld Expo: iPhone

Macworld Expo: iPhone 1080 810 Sander van der Heide

Een maandje geleden ben ik als journalist voor verschillende tijdschriften naar de Macworld Expo in San Francisco gegaan. Dinsdagochtend, 9 januari, stond ik met zo’n 300 collega’s uren te wachten (dat leek het althans), voordat we de grote zaal van Moscone West mochten betrekken voor de keynote van Steve Jobs.

Zoals iedereen weet werd de iPhone geïntroduceerd en de rest van de Macworld Expo stond eigenlijk voortdurend in het teken van dit apparaat. Ik heb ‘m één keertje kort van dichtbij mogen zien en zag af en toe een nieuwe feature langskomen. In editie 2 van Video & Audio Report is een stuk van mij geplaatst (van maar liefst 4 bladzijden) over de werking van de iPhone, het effect in de telecommarkt en de toekomst van Apple. Je kunt het hieronder lezen:

 

2 comments
  • Jaap

    Klikken levert niks op behalve een ‘get quicktime’-knopje. Maar dat zou met mijn MacBook Pro met Quicktime Pro toch niet nodig moeten zijn… Aangezien je WordPress gebruikt, kan ik je de audio- en videoplugin Podpress aanbevelen, dat werkt een stuk beter.

  • Sander

    Inderdaad heel vreemd. Ik vind die Anarchy plug-in te gek voor mp3’s, maar op één of andere manier wordt deze ook geactiveerd als er quicktimefilmpje aanwezig is.

    Ik ga dat podpress gelijk eens checken. Bedankt voor de tip!

Comments are closed.