Niet Voor Verkoop: (Apple) Software

Niet Voor Verkoop: (Apple) Software 150 150 Sander van der Heide

Vandaag heeft Pier Durk wat orde geschapen in alle softwarepaketten die rondslingeren in testcentrum The Saint of Sound. Vooral van Apple kwamen nogal wat NFR’s (Not For Resale) boven water. Deze hebben gediend als testpakketten voor verscheidene artikelen en zijn reeds ingehaald door nieuwe versies.

Omdat ik de naam eer wil aandoen, mag ik deze pakketten weggeven en vraag ik het volgende:

Stuur een email met als onderwerp het pakket wat je graag zou willen hebben en in het bericht de reden waarom dit pakket naar jou toemoet. De meest originele, ontroerende of humorloze mail krijgt van mij dat pakket.

Het gaat om de volgende pakketten:

1. Final Cut Studio

Inmiddels zitten we op versie 2, maar versie 1 zal voor de meesten nog genoeg zijn. Kijk alleen al naar alle content die meegeleverd wordt bij de programma’s die hierin zitten: Motion, DVD Studio Pro, Soundtrack, Final Cut Pro en Live Type.

2. Final Cut Pro HD

Als alleen video-editing op hoog niveau genoeg is.

3. DVD studio pro 3

Bij de nieuwe versie sis eigenlijk niet eens zoveel veranderd.

4. Soundtrack

Niet te vergelijken met de nieuwe versie, meer een soort GarageBand voor bij beeld, maar komt met een aardig aantal goeie samples

5. Aperture

Alleen als je gaat upgraden naar Aperture 2 (lees binnenkort in mijn recensie waarom)

6. Traktor 2

meest bekende DJ programma (Native Instruments). Voor Windows en Mac.

7. Sansa Clip Mp3 speler

Tja, ondertussen heb ik al en nieuwe, maar deze is zo gecrasht door verkeerde files (AAC i.p.v. MP3 gebruikt), dat hij zelfs met de online hulp van sandisk niet uit deze toestand komt. Terugsturen naar Sandisk lijkt niet mogelijk (geen aankoopbon), maar weggooien is ook zo zonde.