MoSCoW van start bij Fast Moving Targets

MoSCoW van start bij Fast Moving Targets 570 289 Sander van der Heide

Vorige week is in samenwerking met Fast Moving Targets, de eerste aflevering van MoSCoW online gegaan. MoSCoW is een wekelijks webprogramma op het gebied van gadgets, techtrends en CE (consumentenelectronica), waarbij ik de presentatie en redactie in handen heb genomen, met elke week aan tafel één van de vaste sidekicks als Annelies Verhelst, David Lemereis en Natasja van Oosterloo.

In deze eerste aflevering kun je merken dat we er nog wat in moeten komen, maar het heeft potentie. Een webprogramma wat niet teveel op TV-maken moet lijken, maar waarbij je wel interviews, close-ups van gadgets en filmpjes voorbij moet laten langskomen, is heus een beste opgave. Fantastisch dan ook dat ik dit samen met Erwin Blom en Wessel de Valk (die ook de regie verzorgt) heb kunnen opzetten en in de studio van hun productiebedrijf The Crowds in Amsterdam kan opnemen.

In deze aflevering is mijn vaste sidekick Annelies Verhelst (@anneliesje) en je zult haar ook a.s. vrijdag terugzien in de 2e aflevering. Wil je de shownotes met alle links van deze aflevering nog lezen, druk dan even op “lees verder” en een kort interview over de show en de uitleg van de naam kun je hier teruglezen. Vanaf nu dus, elke vrijdagmiddag, gadget time met MoSCoW, dit is aflevering 1.

MoSCoW #1: grote schermen, kleine schermen

Technieuws-favoriet

Nikon Coolpix S800c Android compactcamera

IFA2012: 4K is de nieuwe trend bij HD-schermen. Dit is resolutieillustratie die niet werd getoond, waarbij je goed kan zien wat een verschil 4k met 1080p HD is.

Gadget 1

Nintendo 3DS XL, voegt een groter scherm wat toe?

Gadget 2

Epson Moverio BT-100, Android AR-bril met mediaplayer

Gadget 3

Philips Diamond Clean, een elektrische tandenborstel met Apple uitstraling en hoge hebfactor.