Na 6 jaar eindelijk online

Na 6 jaar eindelijk online 150 150 Sander van der Heide

De afgelopen tijd is mijn blog ook mijn zakelijke visitekaartje voor mastering geweest. Een officiële website voor mijn masteringbedrijf The Saint of Sound heeft 6 jaar op zich moeten laten wachten. Waarom? Als zoveel dingen kwam ik er gewoon niet aan toe en voor het genereren van werk heb ik het niet nodig. Dat wil niet zeggen dat het zakelijk niet interessant is. Voor het vinden van je NAW-gegevens, algemene voorwaarden en apparatuur waar je mee werkt, is het een goeie referentie. Interessanter is een creditlist van de projecten waar ik aan gewerkt heb, in de vorm van een spreadsheet, maar ook afbeeldingen van CD-artwork.

Het verzamelen en terughalen van die projecten en hoesjes van de afgelopen 15 jaar, kostte me dan ook even meer tijd. Maar doordat mijn assistent Pier Durk het voor een paar studiepunten kon omtoveren tot een stukje stage, was er een stok achter de deur.

Zie hier het resultaat. Voor het Flash-werk (Slideshow van masteringsessies en slidebar van albumartwork) hebben we gebruik gemaakt van 2 plug-ins die kijken naar fotosets in mijn Flickr-account. Zo hoef ik af en toe alleen maar wat nieuwe foto’s te uploaden in de juiste set en is mijn site altijd up to date.

2 comments
 • Michiel

  Sander!
  Ben je toch twee kneiters van cd’s vergeten…
  Cook your woofers van Spectalicious (Challenge Records), en Hum of life van Cloudmachine (eigen beheer)…..Allebei uit 2005…

  Greetzzzz,
  Michiel d’n Drummert.

 • Sander

  Ik heb ze gelijk toegevoegd. Hoe kan ik dat nou vergeten na die recensie van Mark van Schaick:

  Tweede album van de band rond zanger-gitarist Ruud Houweling. De goed uitgewerkte pop- en rocksongs klinken als een klok dankzij de mix van drummer Michiel van Zundert en de mastering van Sander van der Heide.

Comments are closed.