Van 2 minuten naar 15 sec bij Philips IFA2011

Van 2 minuten naar 15 sec bij Philips IFA2011 150 150 Sander van der Heide


Op de IFA-stand van Philips werden wij als bloggers van StyleCowboys gevraagd wat wij van de nieuw geïntroduceerde producten vonden. Hier zie je 2 ruwe opnames.

PerfectCare strijkijzer

Tja, wat moet je in een interview zeggen over een strijkijzer. Liep duidelijk niet zo heel lekker en in het Engels komt het weer net iets anders over dan je bedoelt. Als Judith namelijk zegt “Nothing happened”, bedoelde ze te zeggen dat ze haar rok 5 minuten onder het strijkijzer had laten liggen en er was geen enkele beschadiging te zien. Erg veilig apparaat dus.

Wat overigens te gek van dit strijkijzer is dat je met 1 veeg alle kreukels weghaalt. Dat betekent een andere manier van strijken, dus niet meer van uit één punt heen en weer bewegen, maar juist lange halen maken. Net zoals bij de eReader of een Tablet, zijn dit soort gadgets heel interessant, ze vragen namelijk van de gebruiker hun aangeleerde manier te vervangen voor eentje die vanuit de gadget bepaald wordt.

Sonicare DiamondClean

Dit interview liep duidelijk beter, maar ja, hier waren we dan ook gewoon heel enthousiast over. Deze elektrische tandenborstel poets ten eerste fantastisch, ziet er supercool uit, heeft een geniale oplader (namelijk een glas met een inductieplaatje eronder) en een stijlvolle reistas met een USB-aansluiting, zodat opladen ook mogelijk is zonder een flinke losse unit mee te hoeven nemen. Of ie ook goed poetst, dat zal ik nog wel eens een keer naast de Oral B willen proberen, maar ik heb het idee dat ze hier een goeie slag mee zullen gaan slaan. Nou maar eens kijken of de Kruidvats en Blokker ook met hun borsteltjes wil gaan stunten.

Het uiteindelijke resultaat zie je in onderstaande promofilm van Philips, 15 seconden vanaf 9min28. Mooi werk van Derek Brookman en Remko Koeneman.