Siemens Gigaset M750 C (3): beter, maar onbetrouwbaar

Siemens Gigaset M750 C (3): beter, maar onbetrouwbaar 150 150 Sander van der Heide

siemens m750cEen korte update: Ik heb de schijf opnieuw geformateerd en dat blijkt te werken, de meeste programma’s zijn volledig opgenomen (ook als er reclameblokken langskwamen). Toch moest ik helaas sommige opnamen ‘weggooien’. De M750 gaf weer de markering dat een opname van 1 uur gelukt was, terwijl deze na 51 seconden ermee ophield. Ik kan niet anders concluderen dat ik het apparaat erg onbetrouwbaar vind en meer iets voor geeks (eh, de echte geeks dan).

Apple TVMorgen zit ik bij de importeur van HUMAX voor hun nieuwe PVR-9200 C. Een andere benadering (geen netwerkfunctie) en misschien wel de beste oplossing op dit moment. ‘s Middags bij Juriaan Bosman van Apple voor een Apple TV-briefing. Een dagje streamen dus.