Multi in-eartest en ipod microfoontest staan online.

Multi in-eartest en ipod microfoontest staan online. 150 150 Sander van der Heide

Hifi.nl heeft mijn multitest van 23 in-earkoptelefoons voor je ipod op haar website geplaatst. Ik ben erg happy met de opmaak. Je merkt nu hoe sommige artikeln gewoon beter tot hun recht komen op een website. Na elke koptelefoon vind je een link naar de website en de testtabel is in een los venster te openen en als referentie te gebruiken.

De iPod-microfoontest staat ook online, bij iMakemedia, maar ziet er nog niet uit zoals ik zou willen. Zo was het nog niet mogelijk om plaatjes tussen de tekst door te plaatsen. Laat vooral comments achter, want deze nieuwe site zoekt nog een beetje naar z’n identiteit

3 comments
  • GJ

    En toch moet je eens de Denon in-ears proberen. Zelf heb ik de AH-C751, ik vind het erg jammer dat hij niet is opgenomen in deze vergelijking. Helaas…

  • Sander

    Ik wist niet eens dat ze bestonden, maar ben erg geĆÆnteresseerd. Ik zal eens kijken of ze een bereidwillige distributeur in Nederland hebben.

Comments are closed.