PlayStation 3: Kan veel voor weinig!

PlayStation 3: Kan veel voor weinig! 150 150 Sander van der Heide

HVT oktober 2007Sinds kort zet HVT het complete tijdschrift online (ongeveer 3 weken na de drukversie). In het oktobernummer kun je op bladzijde 95 en 97 mijn recensie van de Sony PlayStation 3 lezen. Een verbazingwekkend apparaat: Speelt SACD, DVD, Blu Ray, DVD, CD, mediabestanden, surft op internet en, oh ja, speelt PlayStation-games. En dan alles op hoog niveau. Intern zitten de nieuwste technieken en superprocessors en de firmware-updates via internet bieden steeds weer nieuwe opties als upscaling van DVD’s en upconverting van CD’s.

De prijs is onlangs verlaagd naar 499 euro voor de 60GB-versie met 2 controllers en 399 euro voor de 40GB-versie met 1 controller, minder USB-poorten,mist de mogelijkheid om Playstation 2-games af te spelen, heeft geen SD/CF/memorystick-slots meer en ……KAN GEEN SUPER AUDIO MEER AFSPELEN. Hoe kunnen ze het doen? Geef ik net zo’n mooie review van dit mega-apparaat, maken ze er voor 100 euro minder een mank apparaat van. Sterker nog, ze gaan stoppen met de 60GB-versie en deze is bijna uitverkocht en wordt niet meer bijgemaakt, dus…..WEES SNEL!

4 comments
 • Sander

  Ik snap er ook niets van. Eerst deze functie toevoegen, omdat het volgens SONY het audioformaat van de toekomst is en nu opeens die optie weglaten. Ik zal eens kijken of ik een officiële reactie kan krijgen.

 • harry

  Ik heb de ps3 sinds maart maar ben er elke dag nog blij mee. Niet erg bekend is de mogelijkheid om foto’s op HD formaat te bekijken. Foto’s van 40 megapixel! bekijk ik regelmatig en kan dan ook nog snel inzoomen en uitvergroten. Dat gaat met de ps3 syxaxis erg soepel en snel. Superhandig.

  Het is niet te vergelijken met een foto weergeven via een dvd speler. Dat gaat traag in een lage resolutie en is niet goed bruikbaar. De ps3 laat zien hoe het ook kan en wel bruikbaar is.
  Het is fantastisch al mijn foto’s terug te zien op een groot scherm en op detail direct te kunnen inzommen

  Ik blijf de ps3 een koopje vinden. zoveel mooie functies die allemaal perfect werken.

Comments are closed.