Telefoon om mee te bellen!

Telefoon om mee te bellen! 150 150 Sander van der Heide

De Mobile World Congress 2011 zit er weer op en het draaide voornamelijk om Smartphones. De lat wordt weer hoger gelegd, zoals de specs van de nieuwe Samsung Galaxy S2: 1080p HD video-opname, 4.3-inch AMOLED display, Android 2.3 Gingerbread, 8-megapixel camera, flash en NFC.

Sommige telefoons zijn haast niet meer als telefoons te herkennen en zijn meer gericht op de games-markt dan die van de zakelijke gebruiker. Hier de Sony Ericsson Xperia Play:

A.s. donderdag ga ik bij Tijd voor Max een tegenovergestelde trend behandelen: telefoons om mee te bellen. Simpel design zonder toeters en bellen, goeie ontvangst, lange batterij duur en goed design. Zoals bijv. de Johns Phone:

Nou zoek ik voor die uitzending nog een Motorola Motofone F3. 2 jaar geleden uitgebracht en nog steeds een prachtig voorbeeld van bovenstaande eisen. Wie heeft er eentje voor mij ter beschikking?

7 comments
 • Gerard Vink

  Hey Sander,

  Ik heb er wel eentje liggen.. Waar moet ie naar toe? Of ik kom ‘m van de week ‘even’ brengen en eindelijk eens je ‘nieuwe’ studio bezoeken.. 🙂

  GRoeten
  Gerard

 • Gerard Vink

  Sorry, dat was een dooie mus.. :(( Kan ‘m nergens vinden en herinnerde me net dat ik een paar maanden geleden van alles heb weg gemikt..

  Overigens is ‘t echt een super basic telefoon met als ‘extra’ karakters alleen een punt, comma, vraagteken en uitroepteken. Geen woordenboek voor ‘t typen en je kan dus ook geen 🙂 of 😉 maken bij het smsen.. 🙂

 • Sander

  ah, wat jammer. Maar dat was juist de issue! Maar anyway. Altijd welkom om eens langs te komen. Deze week is wat minder geschikt alleen.

 • Annemieke

  Ik zag zojuist Tijd voor Max en u liet een telefoon zien (de 1-na-laatste) waarmee naast alleen bellen en sms-en ook foto’s gemaakt konden worden. Omdat ik halverwege het item de tv aanzette heb ik niet kunnen horen merk het was. Het gaat mij vooral om het grotere beeldscherm zodat de sms-jes door mijn moeder ook gelezen kunnen worden zonder dat de leesbril eerst onderuit de tas moet worden gevist !
  Alvast bedankt !
  Annemieke

 • Sander van der Heide

  Beste Annemieke, in de blog hierboven heb ik de telefoons in volgorde van opkomst gelinkt. Ik denk dat je de Beofon bedoelde. Deze zal ik binnenkort nog wat nader bespreken.

Comments are closed.