Triple design met iPhone + GelaSkins + 4-4

Triple design met iPhone + GelaSkins + 4-4 1080 611 Sander van der Heide

Ik heb het altijd zonde gevonden, koop je zo’n prachtige stukje kunst wat iPhone heet, ga je er een lomp stukje silicoon omheen doen. Het maakt dan niet veel meer uit wat je in zo’n hoesje stopt, het ziet er allemaal hetzelfde uit. Ik denk dat je dat prachtige ontwerp moet benadrukken. Personaliseren is prima, zolang het ontwerp maar niet naar de achtergrond wordt gedrukt.

Op de Macworld in San Fransisco (2007) kwam ik een paar jongens uit Canada tegen die toen voor de immens populaire iPod een vinyllaag hadden geïntroduceerd, de Gelaskins. In plaats van allerlei smileys of foute kleuren, gebruiken ze kunst, speciaal voor hen ontworpen door kunstenaars van over de hele wereld. Ze zitten als een tweede huidlaag om je iPhone en de bijhorende wallpapers maken het helemaal af. Het mooie is, niet meer 4 weken wachten op je bestelling, maar een speciale selectie is nu verkrijgbaar in Nederland bij Gelaskins.nl. Klik op de foto als je hem groter wilt zien.

Ben je een waaghals en extra zuinig op je iPhone dan is ie perfect zo, maar aangezien ik hem heel af en toe toch laat vallen, wilde ik een bumper, maar toch ook weer niet. Zelfs die Apple bumper maakt de iPhone weer dik. Naar aanleiding van mijn artikeltje over Michiel Cornelissen, maakte hij mij attent op zijn 4-4 bumper. Zoals je ziet, super minimalistisch, net zoals het design van de iPhone zelf. Het laat nog genoeg zien, maar beschermt ook nog. Saillant detail: als je hem bestelt, wordt ie op maat voor je uitgeprint bij Shapeways. Zo heb je dus 3 keer een stukje kunst in je handen.

Extra info: Ik heb deze foto gemaakt met de nieuwe 4/3 van SONY, de NEX-7. Waanzinnig fototoestel. De Marshmellows zijn van Euroshopper. Zelfde fabrikant als altijd nog, maar sinds kort een andere formule met suiker aan de buitenkant en mindere smaak. Beter dan niets, maar niet echt lekker meer.